Aizraujoša sestdiena orientēšanās pasākumā „Iepazīsti savējos”

Ķekavas novadā 25. maijā jau trešo reizi norisināsies jautrs ģimeņu, draugu un kolēģu komandu orientēšanās pasākums "Iepazīsti savējos 2013”.

Sacensībās ir iespējas pieteikties 4 kategorijās – kājinieki, velo, auto un šī gada jauninājuma kategorijā – e-velo, kura nomas maksa uz pasākuma laiku ir Ls 6,00.
 Dalība komandām ir bezmaksas, pieteikšanos Online meklējiet mājas lapā līdz 23. maijam!

Pasākuma organizatori šogad ir sagādājuši daudz interesantu pārsteigumu kā, piemēram,  fotografēšanos profesionālā foto studijā ar tūlītēju bilžu saņemšanu, bezmaksas atrakcijas un aizraujošus konkursus gan maziem, gan lieliem. Pašiem nogurušākajiem – atpūtas un chill zonu ar segām un sēžammaisiem, kā arī izsalkušos priecēs lielais zupas katls.

Šogad ir paredzētas arī dažādas jaunas nominācijas, kurās noderīgas balvas iegūs gan romantiskākā komanda, gan netīrākais auto, gan visvairāk valodu zinošākā komanda. Aicinām arī padomāt par komandu vizuālo noformējumu!

Pie t/c Liiba, visas dienas garumā interesenti tiks aicināti vērot suņu skriešanās sacensības, piedalīties „Ekspresorientēšanās konkursā pa t/c Liiba”, Spin Fm īpašajā konkursā „Labākā radio balss”, jautrajā stafetē un hamburgeru ēšanas sacensībās. Vakarā Ķekavu ieskandinās grupa „The Citizens”.

 

Uzziņai:

Pasākums norisināsies trešo reizi,  tā organizatori ir Ķekavas novada Uzņēmēju padome un Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra.

Pasākuma norise:

Dalībnieki veido komandas (no 2-7 cilvēki komandā). Reģistrējoties saņem karti, ar aptuveni 40 kontrolpunktiem (KP), kuri izvēles secībā jāapmeklē noteiktā kontrollaikā. KP ir Ķekavas novada uzņēmumu, iestāžu, tūrisma objektu atrašanās vietas,  nonākot KP, komandai jāveic speciālie uzdevumi (SU), kas saistīti ar konkrēto KP pamatdarbību. Par SU veiksmīgu izpildi, komanda saņem papildu punktus.

Informāciju par pasākumu lasiet šeit http://www.knup.lv/iepazisti/, kā arī sekojiet pasākuma jaunumiem, konkursiem un izlozēm sociālajos tīklos - https://www.facebook.com/iepazisti un http://www.draugiem.lv/iepazistisavejos/.

 

 

 

Informāciju sagatavoja

Juta Liflande

Pasākuma organizatore

Ķekavas novada Uzņēmēju padomes valdes locekle

 

 

  Drukāt