XIX Starptautiskais mākslas vingrošanas turnīrs „Mazās zvaigznītes 2013”

17.-18. maijā Ķekavā notika tradicionālās starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā “Mazās Zvaigznītes”, kurās piedalījās visjaunākās vingrotājas - 184 meitenes vecumā no 5 līdz 13 gadiem.

Šogad sacensībās tika pārstāvētas 26 sporta klubu komandas - deviņas ārvalstu klubu komandas no Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, Ukrainas, Zviedrijas un 17 no Latvijas, tai skaitā no Jūrmalas, Jelgavas, Liepājas, Tukuma un vairākas komandas no Rīgas sporta klubiem. Patiess prieks ir par visu Ķekavas audzēkņu sniegumu, kuras šajā turnīrā spēja uzrādīt labus rezultātus. Taču vislielākais gandarījums ir par mūsu vingrotājas Domenikas Nikijas Vovkas (dzim. 2006. gadā), sīvā konkurencē iegūto 1. vietu daudzcīņā. Viņas treneres ir Vita Mikitanova un Aina Ancīte. Mūsu komandu turnīrā pārstāvēja 21 audzēkne.

Šis skaistais pasākums nevarētu pastāvēt tik ilgus gadus bez mūsu ilggadējiem atbalstītājiem - Ķekavas novada pašvaldības, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras, SIA ”Dainese”, SIA ”Melnā Kafija”, SIA „Interbaltija AG”, SIA „Douglas”, SIA „MAXIMA” un Ķekavas novada Domes deputātiem  - Igora Malinauska, Maksima Volkoviča un Ivana Pihtova, kuri personīgi pasniedza pašu sarūpētās dāvanas visām Ķekavas vingrotājām.  Lielu paldies sakām Ķekavas sporta kluba kolektīvam, kas piedalījās sacensību sagatavošanā un norisē. Jauku atmosfēru sacensībās radīja Guntas Klēģeres zāles noformējums. Un, neapšaubāmi, vislielākais paldies ir jāsaka mūsu audzēkņu vecākiem, bez kuru atbalsta un līdzdalības turnīrs vienkārši nebūtu iespējams.

Mums ir liels prieks, ka Ķekavā netiek aizmirsts bērnu sports un mūsu bērniem ir iespēja gan piedalīties sacensībās ārpus Latvijas robežām, gan braukt uz vasaras nometnēm, gan vienkārši pilnvērtīgi nodarboties ar sportu un stiprināt veselību Ķekavas novada sporta skolā.

 

 

Vita Mikitanova,

Ķekavas novada sporta skolas direktore

 

  Drukāt