Iespēja piedalīties apmācību projektos Polijā un Armēnijā

Biedrība „Solis tuvāk” piedāvā iespēju piedalīties apmācību projektos Polijā un Armēnijā. Dalībnieki var būt jaunieši no 18 gadu vecuma vai jebkura vecuma personas, kas iesaistītas darbā ar jauniešiem.

Projekts Armēnijā notiek no 9.-17.jūnijām apdzīvotā vietā Goris, kas atrodas 250 km no Erevānas. Semināra tēma ir brīvprātīgā darba organizācija neattīstītos rajonos. Uzturēšanās izdevumi tiek segti pilnībā, jāmaksā ir 30% no ceļa izmaksām, kas varētu būt 150 EUR. Projekts Polijā notiek no 17.-21.jūnijam pilsētiņā ar nosaukumu Kwidzyn, 200 km no Varšavas. Semināra tēma ir riska vadība, riska apzināšanās un riska faktora minimizēšana jauniešu projektos. Uzturēšanās tiek segta pilnība, jāmaksā dalības maksa EUR 25 un 30% no ceļa izdevumiem. Braukt iespējams arī ar autobusu, kā rezultātā līdzmaksājums varētu būt EUR 20. Katrā no projektiem var piedalīties 2 cilvēki.

Pieteikties un papildus informāciju var saņemt zvanot (tel.26498978) vai rakstot uz e-pastu solis.tuvak@inbox.lv. Termiņš: 24.05.13.


Andra Vanaga

Biedrības „Solis tuvāk” valdes locekle

 

  Drukāt