Pirmsvēlēšanu debates Baložos (papildināts ar video)

 

22. maijā Baložu kultūras namā norisinājās Ķekavas novada pašvaldības rīkotās pirmsvēlēšanu diskusijas ar visu partiju deputātu kandidātiem Ķekavas novadā.

Baložos debates izvērtās īpaši asas, jo skāra tādus Baložu iedzīvotājiem svarīgus tematus kā ūdens kavlitāte Baložos, dakteres Mežales prakses vietas maiņa, ielu remontdarbi Baložu pilsētā, kā arī jautājumus, kas saistīti ar Baložu komunālās saimniecības darbību. Vienas no karstākajām diskusijām izvērtās ap jautājumu, kas skāra deputātu kandidātu ienākumu apmēru. Klātienē debates vēroja vairāk nekā 75 novadnieki, bet internetā vairāk nekā 140 interesentu. Diskusijas vadīja žurnālists, TV3 ziņu vadītājs Arnis Krauze. Iedzīvotājiem bija iespēja uzdot jautājumus gan klātienē, gan elektroniski izmantojot sociālo tīklu twitter.com.

 

Noslēdzošās diskusijas notiks:

23. maijā plkst. 19.30 Ķekavā, Doles Tautas namā.

 

Aicinām visus iedzīvotājus piedalīties diskusijās un atgādinām, ka debates var vērot tiešraidē pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv, kā arī jautājumus iespējams uzdot izmantojot sociālo tīklu twitter.com (@Kekavas_novads).

Artūrs Zālītis

 

 

Video materiāli no diskusijas Baložos

 

 1. daļa (Iepazīšanās)

 

 2. daļa (Diskusijas tēma - komunālā joma un infrastruktūra)

 

 3. daļa (Diskusijas tēma - sociālā joma un veselība)

 

 4. daļa (Diskusijas tēma - izglītība un kultūra)

 

 5. daļa (Iedzīvotāju jautājumi)

 

 

 

  Drukāt