Atklātas Ķekavas novada bērnu sporta spēles

 

 
Tradicionāli katru gadu maija nogalē tiekoties Ķekavas novada bērnu sporta spēlēs, 24. maija rītā stadionā pie Ķekavas sporta kluba pulcējās novada  izglītības iestāžu 1.-4. klašu skolēni un pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi, lai pierādītu savus spēkus un veiklību dažādos sportiskos pārbaudījumos.
 
 
 
Šogad Ķekavas novada bērnu sporta spēlēs piedalās 82 komandas, kas ar lielu optimismu un vēlmi izcīnīt labākus rezultātus  iesoļoja FK „Auda” stadionā. Svētku gājiena dalībniekus muzikāli uzmundrināja Ķekavas Mūzikas skolas džeza kombo grupa pedagoga Kaspara Stankeviča vadībā. Svētku gājiena dalībniekus stadionā sveica Ķekavas novada domes priekšsēdētājs  Roberts Jurķis, priekšsēdētāja vietnieks Juris Krūmiņš, Ķekavas novada sporta aģentūras direktore Dace Cīrule un treneri.
 
 
 
Mazajiem sportistiem priekšnesumu sniedza arī Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrotājas, bet visus uz rīta vingrošanu aicināja privātskolas „Gaismas tilts 97”moderno deju grupa „Krikši”.
 
 
 Mazie sportisti sacentās kopumā astoņos pārbaudījumos, piemēram, tādos kā šķēršļu joslā, mešana mērķī, dažādās stafetēs, tāllēkšanā no vietas un lēcienos. Trīs labākās komandas katrā klašu grupā saņēma godam nopelnītās medaļas, bet arī tiem, kam nedaudz pietrūka līdz godalgām, bija liels prieks par dalību un jautri pavadītu laiku. Ar rezultātiem var iepazīties interneta vietnē http://sports.kekava.lv.
 
 
Ķekavas novada bērnu sporta spēles organizēja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra, kas saka paldies šī pasākuma atbalstītājiem Rīgas piena kombinātam par garšīgajiem saldējumiem, FK Audai, Ķekavas Mūzikas skolas džeza kombo grupai un tās pedagogam Kasparam Stankevičam,  moderno deju grupai "Krikši"un pedagoģei Ivettai Jakovļevai, Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrotājām un pedagoģei Natālijai Čekitai, visiem dalībniekiem un tiesnešiem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vineta Bērziņa,
izdevuma „Ķekavas Novads” redaktore
 
  Drukāt