SIA „Liepkalni” atvērs maiznīcu tirdzniecības centrā A7

 

 

Domājot par pircēju ērtībām - piedāvājot tikko ceptu maizi un citus gardumus, SIA “Liepkalni” atvērs maiznīcu Ķekavas novada, Ķekavas pagasta “Džutās”, tirdzniecības centrā A7, šosejas A7 – Rīga -Bauska malā.

 

Visi aicināti uz jaunās Liepkalnu maiznīcas atvēršanu 5. jūnijā plkst. 12.10, kur maiznieki no krāsns cels pirmos smaržīgos rupjmaizes klaipus. Pircēji jaunajā maiznīcā  tiks sagaidīti ar dāvaniņām un cienāti ar tikko ceptu klinģeri.  Lai vieglāk izvēlēties sev piemērotāko maizes veidu no plašā Liepkalnu maizes sortimenta, degustācijā būs iespēja nogaršot vairāku veidu rupjmaizes un saldskābmaizes. Atvēršanas svētkos  no plkst. 12.10  - 13.00 muzicēs kokles virtuozs, viens no LNT šova Latvijas Zelta talanti pirmās kārtas laureātiem - kokles spēles meistars Ansis Jansons - ikdienā viņš spēlē neskaitāmus mūzikas instrumentus, bet tieši kokle sniedz viņam īpašu lidojuma sajūtu”. Maiznīca savus pircējus gaidīs  katru  dienu no plkst. 10.00 – līdz plkst. 22.00, bez brīvdienām. Esiet laipni gaidīti mūsu jaunajā maiznīcā no 5.jūnija plkst. 12:10”.

Maiznīcā uz vietas ceps ap 12 dažādu veidu  Liepkalnu maizi, tai skaitā rupjmaizi, saldskābmaizi un baltmaizi. Pircēji varēs iegādāties konditorejas gardumus, dažāda veida saldās maizītes, kūciņas, pīrādziņus, nobaudīt sātīgo Liepkalnu maizes kvasu, kas gatavots pēc unikālas tehnoloģijas, no “Sevišķās “rupjmaizes.

Veikalā būs pieejama jau pircēju iecienītā Pilngraudu rupjmaize ar pilngraudu pārslām, kura saņēma Latvijas Ārstu biedrības balvu. 

 

 www.liepkalni.lv

 

 

  Drukāt