Jauno rokgrupu konkurss „Bliez no bedres 2013” Ķekavā jau šonedēļ!

 

 

Sagaidi jau piekto bliezienu no bedres Ķekavas novada svētkos 1. jūnijā. Kas tad ir Bliez no bedres?  Tas ir biedrības „Ķekavas novada Jauniešu padome” un Ķekavas novada „Jaunatnes iniciatīvu centra” rīkotais ikgadējais jauno rokmūziķu konkurss.

Konkursam šogad pieteicās 13 grupas, no kurām spraigā pusfināla atlases kārtā tika izvēlētas labākās astoņas, kuras uzstāsies „Bliez no bedres 2013” finālā. Fināla astotnieks: New Recycled Growth, Apple Machine, Once Upon, Oceanpath, Zem spiediena, B.optimisti, Tax Free, Sweet Deals on Wheels.

Rokgrupas cīnīsies par galveno balvu dziesmas ierakstu profesionālā ierakstu studijā „GG Audio”. Uzvarētāji tiks noteikti pēc sekojošiem kritērijiem: muzicēšanas kvalitāte, dziesmu oriģinalitāte, skatuves tēls, kontakts ar skatītājiem, potenciāls uz hīta statusu. Atsevišķas nominācijas tiks pasniegtas labākajam ģitāristam, labākajam bundziniekam, labākajam solistam un protams, arī satītājiem būs iespēja balsot par savu simpātiju. Žūrijas krēslus pildīs Marka no Double Faced Eels, portāla www.gitarspele.lv pārstāvis Ernests Bordāns, GGAudio pārstāvis Guntars Gulbis un Nauris Brikmanis no SPIN FM.

Bliez no bedres norisināsies 1.jūnijā no 19:00 – 23:00, pretī jaunajam sporta laukumam pie Ķekavas sākumskolas. Biļešu cenas Ls 2.00, ar Ķekavas novada kultūras aģentūras „Drauga karti” Ls 1.00, kuras var iegādāties Kultūras informācijas centrā „Liiba”, „Biļešu paradīze” kasēs un pasākuma norises vietā 1.jūnijā no plkst. 18:30. Pēc plkst. 21:00 par Ls 1.00 dārgāk. Iegādājoties biļeti uz „Bliez no bedres 2013” pasākuma norisi, tās cenā iekļauts vakara koncertprogrammas ar Lauri Reiniku un zaļumballes ar Andri Ērgli apmeklējums.

Bliez no bedres 2013 atbalsta: Radio SPIN FM, GGAudio, prezentreklāmas aģentūra „Attach”, www,gitarspele.lv, SIA „Melnā kafija”, Daugmales Jāņa bišu medus, Ķekavas novada izņēmēju padome, picērija Ņamma.

Tiekamies „Bliez no bedres 2013”, Ķekavā 1. jūnijā!

 Linda Vaškevica

28.05.2013.

 

 

  Drukāt