Jauns bērnu rotaļu laukums iepretim Ķekavas vidusskolai

 

 

Ar Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) finansiālu atbalstu biedrība „Ķekavas starptautiskā sadraudzības biedrība” ir realizējusi projektu „Rotaļu laukuma iekārtošana Ķekavā”, Pliederu ielā 2.

Projekta rezultātā ir ierīkots labiekārtots bērnu rotaļu laukums iepretim Ķekavas vidusskolai, kas aprīkots ar kompleksiem rotaļu laukuma elementiem kāpšanai, rāpšanās, šļūkšanai un skraidīšanai bērniem, šūpoles, divas lapenes gan bērniem, gan pieaugušajiem, kur uzkavēties ēnā, kamēr bērni rotaļājas, vai arī, lai paglābtos no lietus. Drošībai ir ierīkots žogs apkārt rotaļu laukumam, lai novērstu bērnu izskriešanu uz ielas. 18.maijā notika rotaļu laukuma atklāšanas svētki, kuros piedalījās aptuveni 100 iedzīvotāju – pieaugušie un bērni, notika atrakcijas un sacensības virves vilkšanā. Patīkama laika pavadīšana bija nodrošināta visu vecumu cilvēkiem.

Izsakām pateicību projekta realizēšanā un rotaļu laukuma atklāšanas pasākuma organizēšanā Ķekavas novada pašvaldībai, SIA „Ķekavas sadzīves servisa centrs”, SIA „Malinauskas & Co”, SIA „Baltās naktis”, SIA „ACB”, „Piepusamie.lv” un Igorim Malinauskas ar ģimeni.

Šī projekta realizācijas izmaksas atbilstoši projekta pieteikumam ir 10744,80 Ls lati, no kuriem 9670,32 lati tiek segti no EZF līdzfinansējuma līdzekļiem.

Turpinājumā plānots papildināt rotaļu laukumu ar āra trenažieru elementiem. tad ne tikai bērni varēs aktīvi darboties un rotaļāties šajā laukumā, bet arī viņus pavadošie vecāki un vecvecāki varēs lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Rotaļu laukums ir brīvi pieejams bez maksas visiem iedzīvotājiem un novada viesiem. Laipni lūdzam!

 

Biedrība „Ķekavas starptautiskā sadraudzības biedrība”

28.05.2013.

 

 

 

  Drukāt