Noslēdzies jauno rokgrupu konkurss „Bliez no bedres”!

 

 

1.jūnijā norisinājās jauno rokgrupu konkurss „Bliez no bedres 2013”. Konkursam pieteicās 14 grupas, no kurām „Ķekavas jauniešu padomes” žūrija, cītīgi izvērtējot, finālā izvirzīja 8. Konkursa finālā grupas vērtēja žūrijas dalībnieki - Marka no Double Faced Eels, Ernests Bordāns no Ģitārspēle.lv, kā arī Guntars Gulbis no GG Audio.

Labākā ģitārista nomināciju un balvu no Ģitārspēle.lv ieguva grupa „Seismogrāfs”. Labākā bundzinieka nomināciju un uzņēmuma „Melnā kafija” balvu  ieguva grupa „Apple Machine”. Mūsu pašu  ķekavieši grupa „Tax free” debitēja 3 nominācijās: labākais  „Double Faced Eels” dziesmas izpildījums, labākais vokālists, balvā saņemot īpašu „Bliez no bedres” veidotu medus podu, ko sarūpēja „Daugmales Jāņa bišu medus”, kā arī skatītāju simpātija, saņemot balvu, kura tika noteikta pēc lielākā saziedotā naudas daudzuma grupas „burkā”.

Grupas „Once upon”,” Oceanpath”, „Zem spiediena”, „B.optimisti” un „Sweet Deals on Wheels” balvā saņēma kreklus ar „Bliez no bedres 2013” logo, ko veidoja Ķekavas mākslas skolas audzēkne Rūta Romanosa. 

Jauno rokgrupu konkursu „Bliez no bedres 2013” atbalstīja: Radio SPIN FM, GGAudio, prezentreklāmas aģentūra „Attach”, www.gitarspele.lv, SIA „Melnā kafija”, Daugmales Jāņa bišu medus, Ķekavas novada uzņēmēju padome, picērija Ņamma. Savukārt apbalvojumu statuetes ar gravējumu konkursa uzvarētājiem izgatavoja SIA Autex.

 

Edijs Ančupāns

05.06.2013.

 

  Drukāt