Titurgā top volejbola laukums

 

Kad februārī Baložos tika dibināta Baložu pilsētas jauniešu padome, jaunieši ierosināja vairākas ideja par veselīgu un saturīgu brīvā laika pavadīšanu. Pienākot vasarai, jauniešu idejas sāk realizēties arī dabā - Titurgā top volejbola laukums.

 

5. jūnijā Baložu pilsētas jauniešu padome sadarbībā ar Ķekavas novada sporta aģentūras Baložu sporta iniciatīvu centru tikās laukumā pie Līgo pļaviņas, lai kopīgiem spēkiem veiktu pirmos sagatavošanas darbus volejbola laukuma tapšanai - iebetonētu volejbola tīkla nostiprināšanai paredzētos stabus.

Jaunieši ar lielu sparu ķērās pie darba - raka bedres, lasīja un pienesa akmeņus, jauca betona maisījumu un nostiprināja stabus. Tuvākajā laikā no laukuma tiks izravētas nezāles, piegādāta smilts un laukums būs pieejams visiem interesentiem.

Volejbola spēles nodrošināšanai ir iegādāts arī tīkls un volejbola bumba, kuru iedzīvotājiem ir iespēja saņemt pret parakstu, iepriekš vienojoties par tās izmantošanu un zvanot pa tālr. 28633004 un pēc spēles to nogādājot izsniedzējam.

Jaunatnes iniciatīvu centrs un Baložu pilsētas jauniešu padome vēlas pateikties ikvienam, kurš atbalstīja jauniešu iniciatīvu volejbola laukuma izveidošanā. Paldies Ķekavas novada sporta aģentūras Baložu sporta iniciatīvu centram, Baložu pilsētas pārvaldniekam Laurim Bergmanim, kā arī Mārim Bomiņam un Gintam Kraujam par konsultēšanu laukuma izveides jautājumos.

 

Linda Vaškevica

06.06.2013.

 

 

  Drukāt