Valdlaučos atklāts jauns mākslīgā seguma futbola laukums

 

 

12. jūnijā notika Valdlauču jaunā futbola laukuma svinīgā atklāšana, kas tika uzbūvēts, pateicoties Ķekavas novada domes un Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras sadarbībai.

 

Svinīgajā atklāšanā piedalījās Ķekavas novada domes un pašvaldības pārstāvji, darbinieki no Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras un būvniecības uzņēmuma SIA „Reaton, LTD” pārstāvji, kā arī sportisti un sporta mīļotāji. Atklāšanas ceremonijā sarkano lentu pārgrieza novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, sporta aģentūras direktore Dace Cīrule un SIA „Reaton, LTD” būvdarbu vadītājs  Vladimirs Vorobjovs.

Pateicoties šī projekta īstenošanai, mūsu novads ir ieguvis jaunu  futbola laukumu ar mūsdienīgu segumu, kas atbilst starptautiskām prasībām.  Jauno laukumu varēs izmantot bērnu un pieaugušo futbola komandas un novada iedzīvotāji, kuriem ir interese par  sportu. Laukumu iespējams izmantot arī citu sporta veidu nodarbībām. Mākslīgā seguma priekšrocība ir tāda, ka, neskatoties uz laika apstākļiem, to var izmantot no agra pavasara līdz vēlam rudenim.

Paldies par jauko dāvanu - voleijbola tīklu būvuzraugam Mārim Briškam!

 

Artūrs Zālītis

13.06.2013.

 

  Drukāt