Līgo svētku brīvdienas šogad mierīgas

Neraugoties uz dažiem starpgadījumiem, Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) darbinieki šogad aizvadījuši salīdzinoši mierīgus svētkus, ziņo RPP priekšnieks Māris Bomiņš.

 

Svētku periodā no 21. līdz 24.jūnijam Ķekavā, pateicoties iedzīvotāju līdzdalībai, aizturēti divi dzērājšoferi. Lielo svētku lomu neizdevās iegūt kādam maluzvejniekam – Daugavā, pie Katlakalna, atrasti un konfiscēti trīs nelikumīgi zivju murdi. Tāpat veiksmīgi aizturēta viena meklēšanā esoša persona.

 

Brīvdienu atpūtu dažiem Dzērumu iedzīvotājiem traucējis kāds psihiski nelīdzsvarots vīrietis, kurš bija izlēmis nodedzināt pats savu māju. Pēc kaimiņu izsaukuma RPP darbinieki ieradušies notikuma vietā un aizturējuši minēto vīrieti. Uz aizdomu pamata par psihisku nelīdzsvarotību, persona nogādāta Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā.

 

Kārtības sargu iejaukšanās bijusi nepieciešama arī situācijā, kad kāds puskails, agresīvi noskaņots vīrietis ar akmeņiem metis automašīnu virzienā. Par notiekošo traci policijai paziņojuši iedzīvotāji. Persona, kas bija ne tikai alkohola reibumā, bet arī uzvedās neadekvāti, tika aizturēta un nodota kolēģiem Valsts policijā.

 

Inga Auziņa

25.06.2013.

 

  Drukāt