Uzpoš izglītības iestāžu telpas

 Gaidot jauno mācību gadu, Ķekavas novada izglītības iestādēs rosās strādnieki, veicot remontdarbus telpās, kurās tas visvairāk nepieciešams.

 

Ķekavas vidusskolā tiek veikts kosmētiskais remonts aktu zālē un tās palīgtelpā, tiek remontēta skatuve, kā arī mainīts parkets. Tāpat vizuālas pārvērtības piedzīvo ķīmijas kabinets.

 

Baložu vidusskolā ir nomainīts pirmā stāva parkets, kuru tuvākajās dienās plānots nolakot, bet līdz augusta sākumam paredzēts uzpost sienas un atjaunot grīdlīstes.

 

Daugmales pamatskolā paplašina ugunsdzēsības signalizācijas sistēmu skolas ēkas jaunajā daļā, remontē un ar plauktiem aprīko bibliotēku, kā arī iekārto darba kabinetu sociālajam pedagogam.

 

Arī vairākās pirmsskolas izglītības iestādēs noris darbi – bērnudārzā „Ieviņa” ir pabeigts psihologa un mūzikas kabinetu remonts, bet darbi vēl turpinās kāpņu telpā. Bērnudārzā „Zvaigznīte” papildus jau paveiktajam darbam, kura ietvaros remontēti gaiteņi, kāpnes un veikta linoleja nomaiņa, ar jauniem elementiem papildinās bērnu rotaļu laukums. Savukārt, apkārt pirmsskolas izglītības iestādes „Avotiņš” teritorijai tiek likts jauns žogs un labiekārtota veļas māja.

 

Ķekavas Mūzikas skolā tiek remontētas kāpnes, notiek pamatu siltināšana un hidroizolācijas sakārtošana. Turpretī Ķekavas Mākslas skolā kosmētiskais remonts tiks veikts augustā, tā ietvaros atjaunos sienu, dažviet arī griestu krāsojumu, spodrinās grīdas un veiks citus vizuālus uzlabojumus, lai audzēkņiem septembrī būtu prieks atgriezties skolā.

 

 

Inga Auziņa

12.07.2013.

  Drukāt