Ķekavas novadā notiks rokfestivāls «Klang»

26. un 27. jūlijā Ķekavas novadā, Klaņģu kalnā pirmo reizi notiks rokfestivāls «Klang». Pasākuma rīkotāji šogad uz divām skatuvēm apvienojuši latviešu roka un metāla skatuves populārākos mūziķus.

 

Festivālā uzstāsies apvienības «Dzelzs Vilks», «Sanctimony», «Inokentijs Mārpls», «Tesa», «Preternatural», «The Factor», «Trendkill Method», «Huskvarn», «Relicseed», «Indygo», «Art of keeping secrets», «Omerta», «GhettoZloba», kā arī pašmāju alternatīvā roka meistari - grupa «Mary Jane», kas aktīvu darbību beidza 2006. gadā.

Sadarbībā ar Ufo jeb Kaspara Upaciera jaundibināto radio BOOM FM izveidota festivālam veltīta liste «Radio KLANG!».

 

Festivāla organizatori parūpējušies arī par ērtu nokļūšanu līdz pasākuma vietai: 26. jūlijā no Strēlnieku laukuma Rīgas centrā reizi stundā no plkst. 17:00 līdz 22:00 kursēs autobuss, nodrošinot iespēju nokļūt tieši festivāla norises vietā, savukārt 28. jūlija rītā reizi stundā no plkst. 10:00 līdz 16:00 pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nokļūt atpakaļ Strēlnieku laukumā.

Festivāla biļetes iepriekšpārdošanā par cenu 7 – 12 Ls. Teritorijā būs pieejama autostāvvieta, vieta teltīm, kā arī tiks nodrošināta ēdināšana un bārs.

 

www.tvnet.lv

23.07.2013.

  Drukāt