Ķekavā notiks Latvijas kausa 10.posms pauerliftingā

27.jūlijā no plkst. 12.00 pie Ķekavas sporta nama norisināsies novada čempionāts svaru stieņa vilkmē no zemes, individuāli un pa pāriem – sagaidāmi lielākie cipari uz svaru stieņa Latvijā. Ķekavas novada čempionāts vienlaicīgi ir arī 10.posms Latvijas kausa izcīņā pauerliftingā.

 

Vilkme ir pauerliftinga jeb spēka trīscīņas vingrinājums, kur uz stieņa ir vislielākie svari, taču Ķekavā vilkmes vingrinājumu tradicionāli izpildīs ne tikai sportisti individuālajā konkurencē, bet arī pa pāriem, tāpēc sagaidāmi patiešām iespaidīgi kilogramu simti.

 

Šis ir arī desmitais no pavisam 19 ieskaites posmiem Latvijas kausa izcīņā pauerliftingā. Pašlaik Latvijas kausa komandu vērtējumā pārliecinošā vadībā ir Gulbenes KSP sportisti, aiz sevis atstājot Madonu un SC „Mēmele”. Klātienē vērot sacensības un atbalstīt savus favorītus ir aicināts ikviens interesents.

 

Ķekavas novada čempionātu organizē Latvijas pauerliftinga federācija sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūru un biedrību „Spēka Pasaule”. LPF rīkoto sacensību mērķis ir ne tikai sportistu meistarības paaugstināšana, bet arī spēka sporta un veselīga dzīvesveida popularizēšana Latvijas novados, iesaistot spēka sporta kustībā jaunus interesentus no visiem Latvijas reģioniem. Visus LPF rīkotos pasākumus atbalsta spēka sporta interneta veikals www.sp.lv

Ķekavas novada pašvaldība

23.07.2013.

 

  Drukāt