Aizvadītas Ķekavas novada sporta spēles

27. jūlijā Ķekavā norisinājās novada sporta spēles, atklāšanas ceremonijā piedalījās, veiksmīgus un azartiskus startus klātesošajiem novēlēja Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks un Ķekavas novada sporta aģentūras pārstāvji Dace Cīrule un Kārlis Vents. Šogad novada sporta spēles pulcēja ļoti lielu skaitu interesentu.

 

Visas dienas garumā  norisinājās sacensības, 7 komandu un 11 individuālos sporta veidos, kuros piedalīties bija aicināti novada iedzīvotāji, strādājošie, studējošie, kaimiņi vai vienkārši labi cilvēki – neatkarīgi no sportiskās sagatavotības un vecuma. Pasākuma organizatori paralēli tradicionāliem sporta veidiem bija sagatavojuši arī neierastas disciplīnas, kā „Gandrīz ideāls skrējiens,” jautrības stafeti, lentīšu regbiju un kofera mešanu.

 

Spraigas cīņas starp komandām izvērtās basketbolā, futbolā, pludmales volejbolā un florbolā, bet savu precizitāti ikviens varēja pārbaudīt šautriņu mešanā, futbola sitienos, basketbola soda metienos un novusā. Spēku parādīt bija iespējams lodes grūšanā, virves vilkšanā un svaru bumbu cilāšanā. Savukārt tie, kuriem tuvāk sirdij ir ūdens varēja piedalīties laivošanā un braucienā ar airu dēli, šīs disciplīnās norisinājās uz Daugavas ūdeņiem.

 

Novada sporta spēļu ietvaros norisinājās arī Latvijas Republikas čempionāta 10. posms svaru stieņu vilkmē no zemes, kurā sportisti cēla vairāk nekā 600kg lielu svaru.

 

Ķekavas novada sporta spēļu noslēgumā norisinājās Zaļumballe kopā ar grupu „Otra puse”.

 

Novada sporta spēlēs organizēja Ķekavas novada sporta aģentūra.

 

Sporta spēļu rezultāti.

 

Sabiedrisko attiecību speciālists

Artūrs Zālītis

29.07.2013.

 

  Drukāt