Uzņēmēji aicināti tirgoties atlaižu pasākumā “Cenplēsis 2010” Rīgā

 

Jau pēc nepilna mēneša no 4. līdz 14. jūnijam Ķīpsalā notiks vēl nebijis projekts – atlaižu lielveikals “Cenplēsis 2010”, kurā ir aicināti piedalīties uzņēmēji, lai iztirgotu savus labākos ražojumus un pakalpojumus par neredzēti zemām cenām.
 
“Cenplēsis 2010” ir unikāla iespēja uzņēmumiem vienpadsmit dienu laikā realizēt saražotās un iepirktās preces, izpārdot pagājušā gada kolekcijas, kā arī piedāvāt savus pakalpojumus ar ievērojamām atlaidēm plašam apmeklētāju lokam, kas novērtē kvalitatīvas preces par zemākām cenām.
 
“Cenplēsis 2010” plašā ekspozīcija būs veidota pēc nozarēm vairākās sadaļās: preces mājai, mēbeles un interjera preces, lielā un mazā sadzīves tehnika; sporta preces, apģērbi, apavi un aksesuāri un pat auto un autoaksesuāri.
 
Šajās dienās pie Ķīpsalas halles darbosies zemnieku tirdziņš, kurā apmeklētāji varēs degustēt un iegādāties pašmāju gardos ražojumus un iegūt īpašumā amatnieku izstrādājumus. Turpat āra ekspozīcijā būs atrakciju un atpūtas zona, kur bērniem izdauzīties, kamēr vecāki ļausies iepirkšanās trakumam.
 
Atlaižu lielveikals – preču izpārdošana “Cenplēsis 2010” notiks no 4. līdz 14. jūnijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Vienpadsmit dienas Ķīpsalā valdīs iepirkšanās atmosfēra, un tiks pirktas un pārdotas dažādu nozaru preces un pakalpojumi par ievērojami zemākām cenām nekā citviet.
 
 
"Cenplēsis" internetā:
http://www.cenplesis.lv
 
Papildu informācija par piedalīšanos atlaižu lielveikalā:
Andris Pencis, projekta vadītājs
GSM.: 26111180, e-pasts: andris.pencis@bt1.lv
 
Oskars Bāgants, projektu grupas vadītājs
GSM: 26141565, e-pasts: oskars.bagants@bt1.lv
  Drukāt