IT Speciālista piesaiste Ķekavas novada pašvaldībai

Pilnveidojot informācijas tehnoloģiju jomu un nodrošinot tās veiksmīgu darbību Ķekavas novada pašvaldībā, šobrīd pašvaldībā  tiek īstenots Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekts.  Tā ietvaros pašvaldība ar ESF finansējumu piesaistījusi datorspeciālistu papildus esošajiem IT cilvēkresursiem.   

 

 

Īstenojot projekta mērķus, vecākais datortīklu administrators projekta laikā ir izstrādājis priekšlikumus Ķekavas novada pašvaldības vienotai informācijas tehnoloģiju stratēģijai, taktikai un attīstībai. Realizējot projektu, tiek nodrošināta sadarbība un elektroniska datu apmaiņa ar valsts iestādēm, centralizētu atjauninājumu uzstādīšana, nodrošināta pašvaldības rīcībā esošās datortehnikas un tehnisko iekārtu ekspluatācija un apkope, kas ļauj ietaupīt pašvaldības resursus un paaugstināt Ķekavas novada pašvaldības kapacitāti.

 

Par projekta „Speciālista piesaiste Ķekavas novadam” īstenošanu Ķekavas novada pašvaldība 2010. gada 26. novembrī noslēdza vienošanos Nr.1DP/1.5.3.1.0/10/APIA/VRAA/058/110 ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru. Projekta rezultātā tiek stiprināta Ķekavas novada pašvaldības kapacitāte. Projekts tiek īstenots ar 100% Eiropas Sociālā fonda finansējumu.

 

Ķekavas novada pašvaldība

20.05.2013.

 

  Drukāt