Biedrība "Dabas zirgu biedrība" iegādājas mini traktoru

Biedrība "Dabas zirgu biedrība", piedaloties Ķekavas novada pašvaldības Nevalstisko organizāciju līdzfinansēšanas konkursā, ir iegādājusies mini traktoru. 

 

Ar mini traktoru iespējams uzturēt kārtībā pievedceļus stallim, tādējādi novēršot esošās nepilnības ceļu uzturēšanā un radot iespēju veikt zirgu un cilvēku socializāciju visu gadu, sevišķi ziemas periodā turpinot organizēt apmācības un izjādes visiem interesentiem. Kā arī citus darbus, kas līdz šim tika veikti ar brīvprātīgo rokām, piemēram, treniņu laukuma seguma uzturēšana, staļļa un tā teritorijas, izjāžu taku sakopšana, turpmāk varēs padarīt daudz ātrāk un vienkāršāk, izmantojot jauniegādāto traktoru. 

 

"Dabas zirgu biedrības", kas atrodas Ķekavas novada Plakanciemā, mērķis ir pulcināt Latvijas zirgu mīļotājus un zirgu dabīgās apmācības, zirgu turēšanas dabīgiem pietuvinātos dzīves apstākļos atbalstītājus no visas Latvijas. Zirgu īpašniekiem un jaunajiem zirgu mīļotājiem tiek piedāvātas iespējas apgūt iemaņas zirgu dabiskajā apmācībā, balstoties uz dabiskajiem zirgu un cilvēku uzvedības modeļiem, jebkuram interesentam piedāvājam izjādes skaistā apvidū.

 

 

Biedrība „Dabas zirgu biedrība”

19.08.2013.

 

  Drukāt