Aizvadītas Pierīgas novadu pašvaldību darbinieku vasaras sporta spēles

16. augustā Piņķos norisinājās gadskārtējās Pierīgas novadu pašvaldību darbinieku vasaras sporta spēles, kurās piedalījās un vairākas godalgotas vietas izcīnīja arī Ķekavas novada pašvaldība.

 

Šogad sporta spēļu programmā tika iekļautas sacensības astoņas disciplīnās, komandu sacensībās gan tradicionālos sporta veidos, kā pludmales volejbols (četri pret četri), orientēšanās sports, futbola soda sitieni un lodes grūšana, gan veiklības, biatlona un airēšanas stafetes.

 

Kā ierasts, īpaša ievērība bija novadu domes priekšsēdētāju (vai izņēmuma kārtā – viņu vietnieku) sacensībām trīscīņā. Šoreiz "pagastveči" sacentās savdabīgā boulingā, šautriņu mešanā un veiklības uzdevumā ar koka raketi un florbola bumbiņu. Vislabāk veicās Saulkrastu novada domes priekšsēdētāja vietniekam Normundam Līcim. Otro vietu ieņēma Krimuldas novada domes priekšsēdētājs Guntars Grīnvalds un trešo – Mālpils mērs Aleksandrs Lielmežs. Vēl starp precīzākajiem un veiklākajiem bija Raimonds Čudars no Salaspils, Mārtiņš Bojārs no Mārupes un Valts Variks no Ķekavas.

 

Sīvā cīņā sportiskākie Pierīgas novadu pašvaldību darbinieki tika noteikti gan atsevišķās disciplīnās, gan komandu kopvērtējumā.

 

Ķekavas novada komanda ieguva:

  • 1. vietu stafetē „Ātrie un veiklie”;
  • 2. vietu futbola soda sitienos;
  • 3. vietu biatlona stafetē;
  • 2. vietu komandu kopvērtējumā.

 

 

 

Tik labs sniegums liecina par saliedētu darbinieku komandu un sportiskiem kolēģiem Ķekavas novada pašvaldībā.

 

 

Sacensību protokolu skatīt šeit

 

Ķekavas novada pašvaldība

19.08.2013.

 

 

  Drukāt