Orientējies Doles salā

24. augustā notiks otrās komandu orientēšanās sacensības „Orientējies Doles salā”, sacensību formāts: foto orientēšanās. Pasākuma bāzes vieta nemainās – mājīgais un ainaviskais krodziņš „Nēģis”, kas atrodas Daugavas muzeja atpūtas zonā, Doles salā.

 

„Orientējies Doles salā” var piedalīties gan profesionāļi, gan arī jebkuri citi interesenti – arī šoreiz noteicošā būs precizitāte, ne ātrums. Iepriekšējā jeb pirmajā reizē piedalījās gan ģimenes, gan kaimiņi, gan arī jau pieredzējuši orientieristi, līdz ar to „diletantiem” nav ko baidīties – tieši pretēji, tā ir iespēja piedalīties interesantā pasākumā un labi pavadīt laiku.

 

Reģistrācija sacensībām notiek elektroniski pasākuma interneta vietnē, gan arī sacensību dienā no plkst. 11:00. Pirmās komandas starts ir paredzēts plkst. 13:00.

 

Komandā var būt 2 – 5 dalībnieki, dalības maksa ir 5 lati no komandas.

 

Galvenā balva uzvarētāju komandai un tās draugiem - atpūtas vakars Pārvietojamā pirtī (www.peldosapirts.lv) atpūtas zonā pie krodziņa "Nēģis".

 

Darbosies arī krodziņš, kurā par draudzīgām cenām būs iespēja ieturēt gardu maltīti, veldzēt slāpes un piedalīties dažādās aktivitātēs – spēlēt volejbolu, šautriņu mešanā, šaut ar pneimatiskajām šautenēm u.c.

 

Vairāk informācijas un reģistrācija sacensībām „Orientējies Doles salā” interneta vietnē http://orientesanasdole.aicis.lv/

 

Ķekavas novada pašvaldība

21.08.2013.

  Drukāt