Aizvadīts seminārs ““Eiropa pilsoņiem” programmas finansējuma apguves iespējas pilsoniskās sabiedrības iniciatīvu realizēšanai”

2013.gada 20.augustā ES Mājā Rīgā biedrība „Solis tuvāk” organizēja otro semināru ““Eiropa pilsoņiem” programmas finansējuma apguves iespējas pilsoniskās sabiedrības iniciatīvu realizēšanai”. Biedrība “Solis tuvāk” ir Eiropas Pilsoniskās Sabiedrības Resursu centra Latvija dibinātājs un seminārus organizē programmas „Eiropa pilsoņiem” apgūtā finansējuma ietvaros. Seminārā piedalījās 69 dalībnieki no dažādām Latvijas nevalstiskajām organizācijām un pašvaldībām.

 

LR Kultūras ministrijas ES Kultūras kontaktpunkta pārstāvis Andrejs Lukins informēja par programmas “Eiropa pilsoņiem” finanšu iespējām šogad un sākot no 2014.gada, kā arī izskatīja projekta pieteikuma veidlapu, akcentējot galvenos rādītājus un pieļautās kļūdas. Par aktuālo un realizēto projektu 'labās prakses' piemēriem stāstīja Latvijas Pašvaldību savienības ārējo sakaru speciāliste Kristīne Kūlīte.

 

Semināra praktiskajā daļā norisinājās darbs grupās, formulējot jaunu projektu idejas, aizpildot pieteikumu veidlapas un demonstrējot jauno projektu prezentācijas. Par dalību seminārā dalībnieki saņēma apliecības.

 

Biedrība “Solis tuvāk” pateicas lektoriem, moderatoriem un visiem semināra dalībniekiem par atsaucību! Joprojām aicinām kļūt par mūsu partneri, aizpildot reģistrācijas veidlapu www.ecrc-lv.com.

 

 

Andra Vanaga

22.08.2013.

 

  Drukāt