Atklāta jaunā Ķekavas sākumskola

Šodien, 1.septembrī norisinājās jaunās Ķekavas sākumskolas ēkas atklāšana. Uz svinīgo pasākumu ieradās netikai skolēni, viņu vecāki un skolotāji, bet arī ar  klātbūtni pagodināja Ķekavas novada domes un pašvaldības pārstāvji, kā arī būvniecības uzņēmuma SIA „Abora” darbinieki, kuri rūpējās, lai būvdarbi noritētu pirms termiņa un jaunā skola tiktu atklāta jau 1.septembrī.

 

Ar svētku runu mazos skolēnus iedvesmoja novada domes priekšsēdētājs Valts Variks un Ķekavas vidusskolas direktore Sandra Pugovka, savukārt apsveikuma vēstuli šajos svētkos Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem atsūtīja Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš un izglītības un zinātnes ministrs Vjačeslavs Dombrovskis.

 

Pirms svinīgās atklāšanas lentas pārgriešanas, skolu iesvētīja un uz kopīgu lūgšanu aicināja Doles –Ķekavas evanģēliski luteriskās baznīcas draudzes mācītājs Arnis Eltermanis.

 

Jaunajā skolā mazos un zinātkāros skolēnus sagaidīja gaišas, plašas un mūsdienu standartiem atbilstošas telpas, kas krāsotas dzīvespriecīgos toņos. Jaunās telpas ir kā radītas, lai mācības skolēniem sagādātu prieku un  patīkamas atmiņas turpmākajai dzīvei par skolā pavadīto laiku.

 

1.septembrī mācības Ķekavas sākumskolas jaunajā ēkā uzsāka vairāk nekā 100 skolēnu.

 

Artūrs Zālītis

01.09.2013.

Foto:Artūrs Zālītis 

 

Foto: Vineta Bērziņa

 

  Drukāt