Sidrabaine piedalās nevalstisko organizāciju līdzfinansēšanas konkursā

Biedrība Sidrabaine, piedaloties Ķekavas novada pašvaldības nevalstisko organizāciju līdzfinansēšanas konkursā, ir iegādājušies vienotus tērpus deju mēģinājuma procesam, atribūtiku, fotoaparātu un videokameru.

 

Vienoties tērpi dod iespēju piedaloties dažādos pasākumos veicināt atpazīstamību, stiprināt vienotu motivāciju, pleca sajūtu, veicina nepieciešamās pozitīvās mentālās un fiziskās enerģijas koncentrēšanu kopīgai lietai. Lai stimulētu deju prasmju izkopšanu, kļūdu novēršanu un darītu iespējamu efektīvu kolektīva vizualizāciju, iegādājāmies fotoaparātu un videokameru.

 

Vienoto formas tērpu uzdrukas kombinācijā ar biedrības dalībnieku dejošanas aktivitātēm gan Dziesmu un deju svētkos, gan pašvaldības rīkotajos pasākumos ir interaktīvs publicitātes paudējs - (uzdrukā izmantoti gan pašvaldības ģērbonis, gan Sidrabaines vārds, gan lielāko atbalstītāju logo – Melnā kafija, Teiko). Šajos tērpos senioru komanda piedalījās arī Ķekavas novada senioru sporta spēlēs iegūstot 1.vietu. Foto no senioru sporta spēlēm. 

 

Biedrības mērķis ir veicināt nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšanu un popularizēšanu Latvijā un ārzemēs (2012.gadā dalība kultūras festivālā Baltkrievijā „Braslavskije Zarnici” un Anglijā – Latvijas dibināšanas gadadienas svinīgajā koncertā latviešu kopienai Peterborough).

 

Aija Āre

10.09.2013.

  Drukāt