Atvadāmies no vasaras sportojot „Orientējies Doles salā”

Jau pavisam drīz, 21. septembrī Doles salas krodziņā „Nēģis” norisināsies „Orientējies Doles salā” sporta spēles. Tās ietvers gan orientēšanās trasi ar īpašu kontrolpunktu, gan šķēršļu trasi ar dažādām figūrām un airēšanu pa Daugavu, gan arī dažādas citas atrakcijas.

 

Dalība pasākumā ir paredzēta ne tikai profesionāļiem un pieredzējušiem „bukiem”, bet arī iesācējiem un ģimenēm. Piedalīties ir iespējams individuāli vai komandā, komandā ir jābūt no 2 līdz 5 dalībniekiem. Komandu konkurencē būs atsevišķa grupa arī ģimeņu komandām. Tajā var startēt ģimenes komandas, kurās vismaz vienam bērnam ir jābūt vecumā līdz 11 pilniem gadiem. Arī ģimenes komandas cīnās par galveno balvu komandu konkurencē, tomēr šai grupai ir paredzētas arī atsevišķas balvas. Savukārt līdzjutējiem un pārējiem, kuri nepiedalīsies sporta spēļu trasēs, būs iespēja piedalīties dažādās atrakcijās un tikt pie pārsteiguma balvām.

 

Tā kā šķēršļu trasē ir iekļauta laivošana, tad jau no plkst. 10:30 dalībniekiem būs iespēja iemēģināt laivas un pārbaudīt, vai airi labi klausa. Reģistrēties klātienē sporta spēlēm varēs no plkst. 11:00 līdz 12:30. Pēc reģistrācijas ir paredzēta kopēja sanākšana, kurā dalībnieki tiek informēti par visu svarīgo un nepieciešamo, kā arī tiks svinīgi atklātas sporta spēles un notiks kopīga iesildīšanās. Plkst. 13:00 orientēšanās trasē dosies pirmie dalībnieki. Pēc sporta spēlēm plkst. 19:00 dueta „Karakums” koncerts – muzicēs labi pazīstamais Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis. Līdz ar to vakars pilnīgi noteikti tiks pavadīts ar humora pieskaņu un pozitīvās emocijās. Dalībniekiem ieejas maksa 1,50 Ls, bērniem līdz 10 gadu vecumam bez maksas, pārējiem 3 Ls. Dalībnieki, kuri būs labāk veikuši atsevišķos sporta spēļu posmus, iegūs bezmaksas ieejas aproces uz šo koncertu.

 

Pieteikties sporta spēlēm ir iespējams elektroniski, kā arī klātienē pasākuma dienā. Piesakoties līdz 18. septembrim (ieskaitot) – lētāk. Dalības maksa individuālajiem dalībniekiem, kas piesakās līdz 18. septembrim 2,50 Ls, pēc tam 3,50 Ls. Komandām dalības maksa attiecīgi 6 un 8 Ls. Orientējies Doles salā sporta spēļu dalībniekiem būs arī dažādas atlaides, piemēram, uz vakara koncertu un atrakcijām.

 

Sporta spēļu nolikums, visa pārējā informācija un pieteikšanās „Orientējies Doles salā” pasākuma mājas lapā. Uz tikšanos Doles salā 21. septembrī un sportosim arī par spīti sliktākiem laika apstākļiem, kuri, cerams, ka nebūs!

 

 

Ķekavas novada pašvaldība

12.09.2013.

  Drukāt