Ķekavā savu trešo sezonu sāk deju studija "JV clubs Dance Company"

Ķekavas JVclubs Dance Company aicina visus jaunos dejot gribētājus pievienoties interesantai, notikumiem bagātai, aizraujošai deju sezonai.

 

Hip Hop deja ir ne tikai labs veids kā pavadīt brīvo laiku, bet arī iegūt labu fizisko formu, iegūt jaunus draugus, izaicināt sevi, iemācīties labi dejot un piedalīties dažādos pasākumos, konkursos un koncertos”.

 

"JV clubs Dance Company" katru gadu saviem dalībniekiem organizē dažādus koncertus un izrādes, kā arī aktīvi piedalās deju sacensībās, filmējās mūziķu video klipos un dejo pasākumos visā Latvijā!

 

Deju studijā var apgūt HIP HOP, lyrical HIP HIP, LA style, New style un freestyle deju stilus.

 

Vecuma grupas - katrai vecuma grupai ir sava specifika, kā labāk, precīzāk un radošāk iemācīt kustēties un apgūt deju soļus, pie mūsdienu sabiedrībā populārās RnB mūzikas.

 

Tāpēc esam bērnus un jauniešus iedalījuši vecuma grupās, lai darbs būtu kvalitatīvāks, labāks, interesantāks, aizraujošāks un dejotājiem rastos milzīgs prieks un interese par to, ko viņi dara!

 

Mazie 4 – 6 g.v.: šajā vecuma posmā ir svarīgi bērnam iemācīt koordināciju un sajust mūzikas ritmu ar dažādām netradicionālām metodēm;

 

Bērni 7 – 11 g.v.: pats svarīgākais – mūzika ar dažādu stilu pieskaņu, lai veidojas sapratne, pie kāda veida mūzikas, kā kustēties, dejot un iekarot skatuvi;

 

Juniori 12 – 14 g.v.: dinamika, attieksme, dejas dažādība un skatuve ir šī vecuma posma trumpis;

 

TEHNIKA (iesācēji 15 - ..... g.v.): nekad nav par vēlu sākt dejot un attīstīt ko jaunu sevī, pavadīt laiku fantastiskā cilvēku lokā, iegūt jaunus draugus un pārvarēt izaicinājumus.

 

Kopumā deju studijai ir 10 filiāles  visā Latvijā, SĪKĀKS IFO: www.jvclubs.lv

 

Tālr.29366654

 

Visās nodarbību vietās pirmā nodarbība ir bez maksas!

 

Ķekavas novada pašvaldība

17.09.2013.

 

  Drukāt