Informācijas un komunikāciju tehnoloģiju balva „Platīna pele 2013”

Biedrība „Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija” (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM), jau septīto gadu organizē un aicina pieteikties Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas balvai „Platīna pele 2013”.

 

 

Tās mērķis ir apzināt un cildināt pēdējo gadu laikā Latvijā radītos labākos e-pakalpojumus, e-biznesa risinājumus, inovatīvos risinājumus mācību procesā, kā arī informēt par tiem biznesa vidi un sabiedrību.

 

Pieteikšanās notiek kategorijās "E-pakalpojumi", "E-biznesa risinājumi un inovācijas". Jau otro gadu tiks apbalvots arī uzvarētājs nominācijā "Labākais E-skolotājs".

 

Ievērojot minēto, VARAM aicina pašvaldību vadītājus izvērtēt pašvaldību izveidoto un sniegto e-pakalpojumu nozīmi pašvaldības attīstībā un iedzīvotāju ikdienas atvieglošanā, nominējot labāko e-pakalpojumu balvai kategorijā „E-pakalpojumi”.

 

VARAM arī aicina pašvaldību vadītājus informēt skolu un citu izglītības iestāžu vadību par iespēju izvirzīt skolas/izglītības iestādes potenciālos pretendentus, kas devuši ieguldījumu skolēnu izglītošanā pielietojot e-risinājumus, e-prasmju jomas attīstīšanā un informācijas sabiedrības attīstībā vietējā un nacionālā mērogā, nominējot balvai "Labākais E-skolotājs". Novērtējot paveikto tiktu veicināta iestāžu darbinieku interese arī turpmāk pievērsties e-vides risinājumu izmantošanai gan sniegto e-pakalpojumu, gan darba, gan izglītošanas un mācību procesā.

 

Pretendentus lūdzam reģistrēt dalību, aizpildot pieteikuma formu un līdz šī gada 28.oktobrim nosūtīt uz e-pasta adresi office@likta.lv. Papildus informāciju par pasākumu varat iegūt LIKTA mājas lapā www.likta.lv .

           

 

 Pieteikuma forma ”E-pakalpojumi” un ”E-biznesa risinājumi un inovācijas”

 

 Pieteikuma forma „Labākais E-skolotājs”

Ķekavas novada pašvaldība

25.09.2013.

 

  Drukāt