Ķekavas vidusskolai iegādāts jauns sporta inventārs

 

Sākot ar jauno mācību gadu Ķekavas vidusskolā bērni ar smaidu sejā dodas uz sporta nodarbībām, kur skolēni tagad var apgūt fiziskās aktivitātes, izmantojot jaunu un mūsdienīgu sporta inventāru.

 

Ķekavas novada pašvaldība, piedaloties Izglītības un zinātnes ministrijas projektu konkursā, saņēma finansējumu 3000 latu apmērā sporta inventāra iegādei mācību priekšmeta Sports standarta īstenošanai Ķekavas vidusskolā. Iepirkumā par sporta inventāra piegādi uzvarēja SIA „RANTZOWS SPORT”. Kopējas projekta izmaksas ir 7308 latu apmērā no tiem 4308 latus finansēja Ķekavas novada pašvaldība, bet 3000 latus līdzfinansēja  Latvijas valsts ar Izglītības un zinātnes ministrijas starpniecību.

 

Projekta ietvaros Ķekavas vidusskolas sporta komplekss ir papildināts ar gumijas pussfērām ar adatiņām līdzsvara un koordinācijas trenēšanai, bumbām dažādiem komandu sporta veidiem, stepa soliņiem, jaunu augstlēkšanas sektoru un jaunām florbola nūjām, vispārējās fiziskās sagatavotības attīstīšanai. Mūsdienīgs sporta zāles aprīkojums veicina skolēnu interesi par šo mācību priekšmetu, kā arī ļauj pedagogiem pielietot jaunas metodes sporta apguvei.

 

  

Ķekavas novada pašvaldība

02.10.2013.

 

  Drukāt