Ķekavas novadā atklāj lielāko traktortehnikas centru Latvijā

3.oktobrī Ķekavas novadā svinīgi tika atklāts SIA „DOJUS Latvija” jaunais tehnikas tirdzniecības un servisa centrs. Kopējā centra platība ir  3300 m2, bet ap centru ir labiekārtots zemes gabals 3 ha platībā. SIA "DOJUS Latvija" ir vienīgais oficiālais pasaulē lielākā lauksaimniecības tehnikas ražotāja John Deere pārstāvis Latvijā un līderi traktoru tirgū Latvijā.

 

Ķekavas novada domes priekšsēdētājs sveicot Dojus Latvija pārstāvjus un klātesošos uzsvēra, ka novada attīstība nav iedomājama bez investīcijām, jaunais servisa centrs kļūs par lielisku mācību un prakses vietu jaunajiem speciālistiem, piesaistot jaunus cilvēkus mūsu novadam.

 

Jaunajā tehnikas centrā atrodas telpas servisam, kurās iespējams vienlaicīgi apkalpot vismaz 12 tehnikas vienības, plaša rezerves daļu noliktava, kā arī plašas tirdzniecības un ekspozīcijas telpas, kas dod iespēju ērti un pilnvērtīgi iepazīties ar nepieciešamo informāciju un klātienē apskatīt vēlamo tehniku. Dojus centrā atrodas mācību klase, kur darbiniekiem ir iespēja uzlabot savu kvalifikāciju un labiekārtotas ēdināšanas, un atpūtas telpas.

 

Ķekavas novada pašvaldība

03.10.2013.

    

 

  Drukāt