Kārtīgs jampadracis

Ķekavas māmiņu klubs grib teikt lielu paldies visiem, kuri atbalstīja, palīdzēja organizēt un piedalījās mūsu kopīgajā "Jampadracī".

 

 

Saules piesildītajā septembra sestdienas rītā Ķekavas bērni krāsoja ģipša saulītes, iemācījās siet mezglus, mīļoja trusīšus, izgatavoja lellītes un mūzikas instrumentus, krāsoja uz asfalta, spēlēja futbolu, mācījās mūziku un darīja daudzas citas interesantas lietas. Pasākuma kulminācijā visus mazos un lielos Pepija Garzeķe uzaicināja uz savas dzimšanas dienas svinībām, kurās piedalījās arī klauniņš, triku meistars, Vinnijs Pūks un Sivēntiņš, kā arī ekstrēmie riteņbraucēji ar savu šovu.

 

Finansējumu šim pasākumam saņēmām caur EEZ finanšu instrumentu  no Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas projekta "Atbalsts un integrācijas veicināšana Ķekavas novada bērniem ar invaliditāti un viņu ģimenēm" ietvaros.  Taču viens pats „Ķekavas māmiņu klubs” to nevarētu īstenot. Tāpēc liels paldies mūsu sadarbības partnerim Ķekavas novada Kultūras aģentūrai un visiem tās čaklajiem darbiniekiem, jo īpaši Andai Kirilovai, kā arī Jaunatnes iniciatīvu centram, Ingusam Fjodorovam un Martai Jākobsonei, kuri lieliski vadīja šo pasākumu, Ķekavas bibliotēkai un Sandai Zālamanei, biedrībai "Solis tuvāk", futbola skolai "Metta", "Zanzibārai", biedrībai "Kusties", Pensionāru padomei, "Saules muzejam", Kristīnei Zavadskai, mākslas skoliņai "Jautrās otas", bērnu attīstības centram "Poga" un daudziem citiem. Tāpat paldies par interesanto Pepijas priekšnesumu Anetei Tambakai un viņas draugiem.

 

Ar picām, klinģeri un pīrādziņiem mūs atbalstīja kafejnīca "Ņamma",  "Kalnakrogs" un "Bamba leo", savukārt  labdarības organizācijai "GAiN Latvija" palīdzēja ar davaniņām – burtnīcām un gardiem augļu biezenīšiem.

 

Protams, kas gan būtu pasākums bez dalībniekiem, un vislielāko paldies gribam teikt visiem projektā iesaistītajiem bērniem un viņu ģimenēm, kuri piedalījās "Jampadracī". 

 

 

 

Ķekavas māmiņu kluba pārstāve

Evija Mileiko

04.10.2013.

 

 

  Drukāt