Pagrabiņā pie jauniešiem gandrīz kā mājās

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrā ir noslēgusies virtuves labiekārtošana jauniešu vajadzībām, līdz ar to padarot uzturēšanos centra pagrabiņā vēl mājīgāku.

 

 

Virtuves telpa ir regulāri nepieciešama, īstenojot dažādus projektus ar bērnu un jauniešu piedalīšanos. Līdz šim jaunieši nepieciešamības gadījumā izmantoja Ķekavas kultūras nama virtuvi. Taču kopš virtuve ir jauniešiem paredzētajās telpās, tā tiek izmantota arī ikdienā – darbojoties centrā jaunieši paši sev var pagatavot tēju vai kafiju, kopīgos pasākumos arī uzkodas un našķus.

 

Jaunieši domājot par nākotni, kaļ plānus kopīgiem ēdiena gatavošanas pasākumiem, kuros apgūtu dažādus virtuves darbus un saturīgi pavadītu brīvās pēcpusdienas, tāpat iecerēts realizēt ideju un profesionāļa vadībā iemācīties vārīt ziepes vai pagatavot citus dabīgās kosmētikas līdzekļus. Ideju ir daudz un virtuve noderēs bieži.

 

Jebkurā mājā virtuve ir tā vieta, kurā patīkami pavadīt laiku. Tāpat arī Jaunatnes iniciatīvu centrā virtuve jau kļuvusi par iemīļotu stūrīti, lai nodotos patīkamai komunikācijai savā starpā. JIC mājīgajā pagrabiņā tiek laipni gaidīti ciemiņi no citām novada organizācijām, biedrībām vai vienkārši interesenti uz tēju kopā ar jauniešiem.

 

Biedrības „Ķekavas novada jauniešu padome” iesniegtais projekts „Jauniešu iniciatīvu centra telpu labiekārtošana jauniešu vajadzībām” ieguva pašvaldības finansējumu 1479,07 latu apmērā Ķekavas novada nevalstisko organizāciju projektu atbalsta konkursā.

 

 

Biedrība „Ķekavas novada jauniešu padome”

10.10.2013.

 

 

 

  Drukāt