Seminārs par fizisko personu maksātnespējas procesu

Maksātnespējas administrācija sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldību ir iecerējusi organizēt fizisko personu maksātnespējas procesa semināru.

 

Seminārs tiks organizēts ja iedzīvotāji izrādīs vēlmi piedalīties pasākumā.

 

Aicinām atsaukties ikvienu interesentu un pieteikt savu dalību šajā seminārā zvanot pa tālruni 67935802.

 

Fiziskās personas maksātnespējas process ir Maksātnespējas likumā paredzēts darbību kopums, kas fiziskai personai dod iespēju atbrīvoties no pārlieku smagām parādsaistībām, iespējami pilnīgi apmierināt savu kreditoru prasījumus un uzsākt jaunu ekonomiski aktīvu dzīvi. Fiziskās personas maksātnespējas process nav beznosacījuma procedūra – pastāv noteiktas maksātnespējas procesa pazīmes, kurām būtu jāiestājas, lai varētu uzsākt šo procesu, kā arī virkne ierobežojumu, kas liedz personai iespēju izmantot šo procedūru.

 

Semināra laikā Maksātnespējas administrācijas lektori pastāstīs iedzīvotājiem par iespējām uzsākt fiziskās personas maksātnespējas procesu (tai skaitā par maksātnespējas procesa pazīmēm, ierobežojumiem un izmaksām) un tā gaitu, tāpat iedzīvotāji tiks informēti par iespējām saņemt līdzekļus no darbinieku prasījumu garantiju fonda līdzekļiem darba devēja maksātnespējas gadījumā.

 

Dalība seminārā  būs bez maksas.

 

Ķekavas novada pašvaldība

15.10.2013.

  Drukāt