Uzņēmumi aktīvi piesakās kampaņai "Savējie"

Vietējie uzņēmumi, kas ražo augstvērtīgus produktus un piedāvā kvalitatīvus pakalpojumus, arvien skaidrāk apzinās, kā savu izcelsmi izmantot biznesa attīstībai. Apliecinot savu, kā pašmāju ražotāju vērtību, jau vairāk nekā 50 vietējie uzņēmumi pieteikuši dalību „Latvijas Produkts” veidotajā mārketinga komunikācijas un reklāmas kampaņā “Savējie”, kas veidota ar mērķi izcelt un popularizēt vietējās preces un pakalpojumus, to kvalitāti un nezūdošās vērtības. Kampaņa norisināsies mēneša garumā no š. g. 1. - 30. novembrim, vienlīdz atzīmējot Latvijas proklamēšanas gadadienu.



Šobrīd, kad veikalu plaukti ir pilni ar precēm no dažādām pasaules malām, pircēji daudz augstāk vērtē mūsu pašu lauksaimnieku audzēto un uzņēmumu ražoto, apzinoties, ka vietējam produktam ir daudz lielāka vērtība. Programmas „Savējie!” ietvaros tiek strādāts pie tā, lai sabiedrība ir informēta, lai tā novērtē un līdz ar to arī atbalsta Latvijas uzņēmējus.



Kampaņa „Savējie!” veidota ar mērķi veicināt plašu vietējo uzņēmumu publicitāti. Realizējot mārketinga, sabiedrisko attiecību, komunikācijas aktivitātes tiek uzrunāti mediji, sabiedrība un noteiktu mērķa grupu pārstāvji, iesaistot viņus atbalsta kampaņā. Uzņēmumi iegūst iespēju izmantot plašu komunikācijas kanālu tīklu, tieši un precīzi sasniedzot savu potenciālo klientu. Uzņēmumi var par sevi pastāstīt, sevi parādīt, piedalīties degustācijās un apliecināt sevi un savu produktu dažādos veidos.



Kampaņā jau iesaistījušies tādi uzņēmumi kā “Druvas saldējums”, “Mans piens”, "Antaris", "Mōra", “Saldus gotiņa”, “Bujums” pelmeņi, “Dimdiņi”, “Ķoņu dzirnavas”, “Diograt” smiltsērkšķi, “Vidzemes maiznīca”, “Kunturi”, “RicBerry” sukādes, “Latgales bekons”, “Durbes veltes” un daudzi citi. Birojs “Latvijas Produkts” katru dienu saņem arvien jaunus uzņēmumu pieteikumus, kas tikai apstiprina vietējo ražotāju iniciatīvu iesaistīties un aktīvi informēt sabiedrību par pašmāju vērtībām.


„Piedaloties informatīvajā akcijā „Savējie!”, uzņēmumi ne tikai gūst sajūtu, ka viņi ir liela un nozīmīga šīs valsts daļa, bet arī spēj izcelt savu vārdu starp citiem savas nozares uzņēmumiem. Novembris ir īpašs mēnesis, kad iedzīvotājiem ir jāatgādina par to, ka viss labais ir pieejams tepat- mūsu plašumos, pie mūsu pašmāju ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem. Ar šīs kampaņas palīdzību gribam likt noticēt un mīlēt mūsu valsti vēl spēcīgāk,” stāsta biroja „Latvijas produkts” pārstāve Ieva Rozenberga.

 

Lai pieteiktos vietējo uzņēmumu informatīvajā kampaņā, interesenti tiek aicināti sūtīt pieteikumu brīvā formā uz e-pastu info@latvijasprodukts.lv

 

Ķekavas novada pašvaldība

21.10.2013.

  Drukāt