Izglītības speciālisti piedalās novadu apvienības seminārā

10. oktobrī Ķekavas novada izglītības daļas speciālisti devās uz Ikšķili, lai piedalītos mācību olimpiāžu, skašu konkursu, interešu izglītības un skolēnu sporta plāna precizēšanas seminārā.

 

 

Sanāksmē novada pārstāvji diskutēja un pauda viedokli gan par pedagogu pieredzes apmaiņas pasākumu organizēšanu, gan arī par skolēnu zinātniski pētniecisko darbu recenzēšanu.

 

Tāpat seminārā tika pārrunātas iespējas starpnovadu līmenī rīkot kopīgus pieaugušo mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu un sporta pasākumus, kā arī pedagogu metodisko materiālu izstrādņu skates.

 

Pasākumā piedalījās novadu apvienības pārstāvji no Ikšķiles, Ķekavas, Carnikavas, Olaines, Salaspils, Garkalnes un Siguldas novadiem. Šie novadi ir parakstījuši kopīgu vienošanos un izveidojuši apvienību, kuras mērķis ir veicināt un atvieglot sadarbību starp novadiem izglītībā, kopīgi rīkojot vispusīgus un kvalitatīvus pasākumus.

 

 

 

Pēc semināra Ķekavas novada izglītības speciālistiem bija iespēja viesoties Tīnūžos un aplūkot kultūras mantojuma centru „Tīnūžu muiža”, kur ikviens var gūt neaizmirstamus iespaidus un vienkopus sajust dabas skaistumu ar vēstures klātbūtni.

 

 

 

Artūrs Zālītis

22.10.2013.

 

  Drukāt