Jauni satiksmes ierobežojumi vecajā Ķekavā

 

 

Lai uzlabotu ceļu satiksmes drošību Nākotnes ielā, pa kuru rītos savās ikdienas gaitās dodas skolēni, Ķekavas novada domes deputāti ir lēmuši par labu izmaiņām satiksmes organizēšanā.

 

Līdz šim Nākotnes, Skolas un Dienvidu ielu šķērsotajā Ķekavas daļā, kas vietējiem iedzīvotājiem pazīstama kā vecā Ķekava, autovadītāji tika ierobežoti ar ceļa zīmēm Dzīvojamās zonas sākums un Dzīvojamās zonas beigas. Taču turpmāk šajā teritorijā maksimālais atļautais ātrums palielināts līdz 30 km/h, bet pretī jaunajai sākumskolai un privātskolai Gaismas tilts 97 tiks uzkrāsots gājēju pārejas tradicionālais marķējums un attiecīgās ceļa zīmes.

 

Tāpat iedzīvotājiem, tajā skaitā skolēnu vecākiem, kuri automašīnās pavada savus bērnus uz skolu, turpmāk rīta stundās būs jārēķinās ar apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumiem Nākotnes ielā. Stāvvietās iepretī sākumskolas un privātskolas vārtiem darba dienās plkst. 7.00 – 9.00 ir noteikts maksimālais stāvēšanas ilgums - 15 minūtes, bet pretējā ielas pusē 50 metru garumā, sākot no Ķekavas Mūzikas skolas stāvlaukuma, apstāties turpmāk būs aizliegts.

 

Jaunā kārtība stājas spēkā līdz ar ceļa zīmju uzstādīšanu.

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

25.10.2013.

 

  Drukāt