Odukalnā norit pēdējie ielu atjaunošanas darbi

Ķekavas pagasta Odukalna iedzīvotāji jau labu laiku saskaras ar neērtībām, kas radušās saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvi projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Ķekavā, II fāze” ietvaros.

 

Taču, kā sola projekta atbildīgie cilvēki - tuvāko trīs nedēļu laikā būvdarbu rezultātā bojāto ielu segumu atjaunošanas darbi tiks pabeigti pilnībā. Līdz ar to Odukalna iedzīvotāji atkal varēs pārvietoties pa ielām bez sarežģījumiem.

 

Runājot par pašreizējo situāciju, projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Ķekavā, II fāze” koordinators Juris Firsts, norāda, ka Ziedu iela ir pēdējā, kas šī projekta ietvaros vēl nav atjaunota. Pašlaik notiek pēdējie darbi Mālu ielā, un tiklīdz tie būs pabeigti, Ziedu iela tiks sagatavota un komunikāciju izbūves rezultātā bojātie posmi asfaltēti.

 

Sākotnējais labiekārtošanas darbu un ielu atjaunošanas grafiks, kas tika publicēts arī izdevuma „Ķekavas Novads” šī gada maija numurā, ir vairākkārt mainīts, lai darbi ritētu efektīvāk visās projekta ietvaros skartajās aptuveni 40 ielās Ķekavas novadā. Diemžēl saspringtā darba režīma dēļ iedzīvotāji netika savlaicīgi informēti par katrām izmaiņām.

 

Pēc projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Ķekavā, II fāze" pabeigšanas katru objektu pieņem komisija, kuras sastāvā iekļauti: projekta inženieris - SIA "Firma L4" pārstāvis, pasūtītāja SIA "Ķekavas nami" pārstāvis, Ķekavas novada pašvaldības pārstāvis, ielu uzturētāja SIA "Ķekavas sadzīves servisa centrs" pārstāvis.

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

25.10.2013.

  Drukāt