Ķekavā atzīmēs Starptautisko sociālo darbinieku dienu

Ar vairākiem nozīmīgiem notikumiem Ķekavā tiks sagaidīta Starptautiskā sociālo darbinieku diena, ko ik gadu visā pasaulē atzīmē novembra otrajā otrdienā, šogad - 12.novembrī.

 

Sociālā aprūpe Ķekavas novadā ir viena no prioritātēm, darbs ir cieši saistīts ar problēmām, salauztiem likteņiem, nemitīgu cīņu, sarežģījumiem un virkni citu negāciju. Sociālā darba darītāji diendienā slīpē savu profesionalitāti, strādājot šajā nebūt ne vieglajā profesijā, un ir pelnījuši vismaz reizi gadā saņemt īpašu atzinību.

 

12.novembrī plkst.14.00 svētki sāksies ar sociālās aprūpes centra iemītniekiem tik ļoti nepieciešamā lifta, kā arī renovēto telpu (Gaismas ielas 19, k.8 3.stāvā) atklāšanu. Papildus istabas aprūpes centram ir milzīgs ieguvums, jo pieprasījums pēc ilgstošas sociālās aprūpes jeb tā dēvētā pansionāta novadā pieaug.

 

Plkst.15.00 sociālā darba darītājiem veltītā svētku diena turpināsies ar svinīgu pasākumu Ķekavas sociālās aprūpes centra trešajā stāvā. Tiks sumināti novada labākie sociālie darbinieki, pasniegtas pateicības par ilggadēju dabu. Ar koncertu uzstāsies Ķekavas Mūzikas skolas talantīgie audzēkņi.

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

28.10.2013.

  Drukāt