Apbalvos Ķekavas novada sakoptāko sētu saimniekus

Sestdien, 2.novembrī, Ķekavā godinās novada sakoptāko sētu saimniekus, kuri par labākajiem atzīti Ķekavas novada pašvaldības rīkotajā konkursā „Sakoptākā sēta 2013”.

 

Pretendentu vērtēšana veikta trīs nominācijās – lauku sēta, individuālā māja ciematā vai pilsētā un uzņēmums vai sabiedrisks objekts. Konkursa vērtēšanas komisija jau augustā apmeklēja pieteiktos objektus, kuros atsevišķi vērtētas tādas īpašuma detaļas kā iebraucamais ceļš, pagalma zonējums, zāliens, dekoratīvie apstādījumi, atkritumu apsaimniekošana un citas.

 

Uzvarētāji katrā nominācijā noteikti, matemātiski saskaitot iegūtos punktus vienotu kritēriju sarakstā. Vislielākā dalībnieku aktivitāte bijusi nominācijā „Lauku sēta”.

 

Konkursa vērtēšanas komisijas vadītāja Sigita Varika pauž cerību, ka šis konkurss ne tikai veicinās Ķekavas novada teritorijas sakopšanu, iepazīšanu un latviskas kultūrvides veidošanu, bet arī kalpos kā motivācija novada iedzīvotājiem būt atbildīgiem par sava īpašuma sakārtošanu.

 

Uzvarētāju apbalvošana norisināsies 2. novembrī plkst.19 Doles Tautas namā, Ķekavā pasākuma „Dari un radi zaļākam novadam” ietvaros.

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

30.10.2013.

 

  Drukāt