Izvēlēta emblēma kaķu mītnēm

Ķekavas novada pašvaldības un dzīvnieku patversmes „Mežavairogi” izsludinātais konkurss par kaķu mītņu ilustratīvās emblēmas izstrādi ir noslēdzies. Turpmāk Ķekavas novadā bezsaimnieku kaķu aprūpei paredzētās vietas varēs atpazīt pēc košas emblēmas.

 

 

Konkursam tika iesūtīti 20 brīnišķīgi darbi, no kuriem piemērotākos izvēlējās žūrijas komisija. Tās sastāvā bija Ķekavas novada pašvaldības Attīstības daļas, Vides un labiekārtošanas daļas, Reģionālās pašvaldības policijas, kā arī biedrību „Dzīvnieku patversme „Mežavairogi”” un „Aste gredzenā” pārstāvji. Uzvarētāju apbalvošana notika 1.novembrī Reģionālās pašvaldības policijas telpās.

 

Žūrija par labākajiem atzina Kristiāna Šneidera, Martas Varikas un Sigitas Varikas iesūtītos darbus. Par vismākslinieciskāko tika atzīts Helēnas Aļļenas zīmējums, taču emblēmas izveidei tiks izmantoti Elzas Louises Ciganskas iesūtītā darba motīvi.

 

 

Visus konkursam iesūtītos darbus var apskatīt biedrības „Aste gredzenā” interneta vietnē. 

 

Atgādinām, ka Ķekavas novada dome ir pieņēmusi jaunus saistošos noteikumus, kas paredz bezsaimnieku kaķu barošanu un aprūpi tikai īpaši šim nolūkam paredzētās vietās.

 

 

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

05.11.2013.

 

  Drukāt