Siltinās Ķekavas kultūras namu

 

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas atklātā konkursa vērtēšanas komisija, izvērtējot Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras (turpmāk – ĶNKA) iesniegto projektu „Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšanai Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras „Ķekavas kultūras namā” Gaismas iela 17, Ķekava, Ķekavas novads”, piešķīrusi līdzfinansējumu 58 procentu apmērā no kopējām attiecināmām izmaksām Ķekavas kultūras nama siltināšanai.

 

Kā informē ĶNKA finanšu piesaistes projektu vadītājs Reinis Zobens, plānotie siltināšanas darbi ir jāveic līdz 2014.gada jūlijam. Tie ietver fasādes un jumta siltināšanu, kā arī pirmā stāva vitrīnu nomaiņu kultūras nama ēkā. No estētiskā viedokļa Ķekavas kultūras nams atdzims jaunā, mūsdienīgā izskatā, taču nav mazsvarīgs arī fakts, ka tiks ievērojami samazināta kaitīgo oglekļa savienojumu nokļūšana atmosfērā.

 

Projekta iesniegumā norādītās kopējās izmaksas ir 99637.35 lati, no kuriem vairāk nekā pusi 57789.66 latu apmērā finansē Klimata pārmaiņu finanšu instruments (KPFI).

 

 

 

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

19.11.2013.

  Drukāt