Aizvadīta tikšanās ar iedzīvotājiem Mellupu sociālajā centrā

22. novembrī Mellupu sociālajā centrā notika vietējo iedzīvotāju tikšanās ar Ķekavas novada domes priekšsēdētāja vietnieku sociālajos jautājumos Igori Malinausku un Ķekavas sociālās aprūpes centra direktori Ingūnu Zirni.

 

 

Tikšanās sākās ar klusuma brīdi, pieminot „Maxima’’ traģēdijā bojāgājušos. Tika uzklausīti iedzīvotāju jautājumi, sniegtas uz tiem atbildes, kā ari vēlmes un priekšlikumi par dzīves kvalitātes uzlabošanu vietējiem iedzīvotājiem, par iespējām saņemt ārsta pakalpojumus Mellupu centrā.

 

Ilgvars Bite no ZS "Valmoniras" uzsvēra nepieciešamību uzcelt jaunu un vizuāli pievilcīgu tiltu Plakanciemā pār Misas upi, jo esošais tilts ir kritiskā stāvoklī. Tika diskutēts par nepieciešamību attīstīt satiksmi starp Mellupiem, Plakanciemu, Dzerumiem un Ķekavu.

 

Savās idejās dalījās Daugavpils teātra aktieris, režisors un Mellupu iedzīvotājs Viesturs Rencis, aicinot visus, lielus un mazus, kam interesē teātris, sanākt kopā sestdienās un darboties kopā ar viņu. Pirmā tikšanās reize 30. novembrī plkst. 13:30.

 

Iedzīvotāji izteica prieku un pateicību par jaukajām telpām, kurās ir iespējams rīkot debates un sanāksmes ar dažādiem speciālistiem, kā arī organizēta saviesīgas sanākšanas, koncertus un kultūras pasākumus.

 

Informācija iedzīvotājiem

 

Mellupu sociālajā centrā pie pārvaldnieces Inetas Bošas, tālr.28698372, var atstāt iesniegumus, kurus nepieciešams nogādāt Ķekavas pašvaldībā un  saņemt palīdzību uzrakstīt šādus iesniegumus, kā arī izgatavot dokumentu kopijas. Ir pieejams dators, informācijas meklēšanai un dokumentu sagatavošanai.

 

Koplietošanas zālē ir pieejami dažādi žurnāli, lasīšanai.

 

Būsiet vienmēr gaidīti ar savām idejām un ierosinājumiem.

 

 

Ineta Boša

28.11.2013.

 

  Drukāt