Decembrī Daugmalē notiks dāvanu saiņošanas radošās darbnīcas!

 

 

 

 

Tūlīt, tūlīt sāksies lielais Ziemassvētku gaidīšanas laiks, tāpēc aicinām visas māmiņas, visas ģimenes ar maziem bērniem piedalīties rotājumu veidošanas un dāvanu saiņošanas radošajās darbnīcās, kas notiks 3. un 10.decembrī dienas centrā "Adatiņas" Daugmalē.

 

Radošajās darbnīcās visi kopā mācīsimies kā iesaiņot dažādu veidu un formu dāvanas, kā arī kā izgatavot vienkāršus rotājumus. Uz nodarbībām līdz jāņem jūsu izvēlētie priekšmeti, ko vēlaties iesaiņot, pārējais tiks nodrošināts. Un kā vienmēr par jūsu mazajiem ķipariem parūpēsies dienas centra atsaucīgās meitenes.

 

Piesakies tūlīt un tiekamies Ziemassvētku rotājumu veidošanas un dāvanu saiņošanas radošajās darbnīcās!

 

Darbnīcas notiks 3. un 10.decembrī plkst.18:00-21:00. Vietu skaits ir ierobežots!

 

Pieteikšanās un papildinformācija: Kristīne Krauze, mob. 29255745, www.billemummy.lv vai dienas centrā "Adatiņas" Daugmalē.

 

Projekts „Dzīves kvalitātes uzlabošana ģimenēm ar bērniem Daugmales pagastā, Ķekavas novadā” tiek īstenots, izmantojot EUR 5 505 piešķīrumu no Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas ar EEZ finanšu instrumenta starpniecību. Projekta mērķis ir sociālās atstumtības un nabadzības riskam pakļauto ģimeņu ar bērniem Daugmales pagastā aktivizēšana, informēšana un izglītošana, lai veicinātu to integrāciju sabiedrībā un uzlabotu to dzīves kvalitāti. Galvenās projekta aktivitātes ir konsultācijas un nodarbības maziem bērniem kopā ar vecākiem (Bobota vingrošana, ergoterapeits, zīdaiņu masāža, nodarbības baseinā), izglītojošas nodarbības vecākiem („zaļās darbnīcas", uztura speciālista konsultācijas, darba tiesību speciālista konsultācijas, budžeta plānošanas konsultācijas, u.c.).

 

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.

 

Ķekavas novada pašvaldība

02.12.13.

 

  Drukāt