Ķekavas novada autoceļu uzturētāji gatavi ziemai

Lai arī šogad sniegs un aukstums vēl kavējas, vairums autovadītāju jau sagatavojuši savus transporta līdzekļus lietošanai ziemā. Tāpat sezonai gatavi arī Ķekavas novada pašvaldības dienesti, kas nodrošina ceļu un ielu uzturēšanu novadā.

 

Vislielākie sarežģījumi ziemā rodas ilgstošas snigšanas rezultātā. Pašvaldības ceļi ziemā tiek tīrīti atbilstoši visā valstī noteiktām prasībām. Kā pirmie tiek attīrīti novada maģistrālie ceļi un ielas, pa kurām pārvietojas sabiedriskais transports un skolēnu autobuss, kā arī stāvlaukumi pie skolām un bērnudārziem.

 

Par pašvaldības ielu un autoceļu uzturēšanu Ķekavas novadā rūpējas SIA „Ķekavas sadzīves servisa centrs” un SIA „Baložu komunālā saimniecība”. Iedzīvotāji aicināti sniegt informāciju par tiem ielu vai ceļu posmiem, kuri nav attīrīti vai kuros nepieciešama ceļa seguma apstrāde ar pretslīdes materiāliem, zvanot pa tālruņa numuru 67937363 (SIA „Ķekavas sadzīves servisa centrs”) vai 27734604 (SIA „Baložu komunālā saimniecība”).

 

Tā kā pašvaldība valsts piešķirtos līdzekļus drīkst izlietot tikai savu ielu un ceļu uzturēšanai, servitūtu un privāto ceļu tīrīšana paliek to īpašnieku ziņā. Iedzīvotājiem ir iespēja personīgi vienoties ar privātajiem pakalpojuma sniedzējiem vai ar pašvaldības uzņēmumiem:

SIA „Ķekavas sadzīves servisa centrs”, tālrunis 67937363;

SIA „Baložu komunālā saimniecība”, tālrunis 27734604;

SIA „Līves 2” Daugmalē, tālrunis 27055398.

 

Lai ziemas iestāšanās nesagādātu raizes, Ķekavas novada atbildīgie dienesti ir gatavi darbam, taču pašu autovadītāju ziņā ir būt piesardzīgiem, ievērot drošu distanci un braukšanas ātrumu.

 

Ķekavas novada pašvaldība

06.12.2013.

 

  Drukāt