Dziesmu un draudzības vakars Ķekavā

No 4. līdz 7. decembrim Ķekavas novadu apmeklēja ilggadējie draugi no Bordesholmas Vācijā. Vizītes laikā ciemiņi apmeklēja Ķekavas novada izglītības iestādes un pašvaldību, kā arī maiznīcu „Lāči”, kur kopīgi ar Ķekavas novada sociālās aprūpes centra iemītniekiem pagatavoja maizi un devās ekskursijā pa ražotni.

 

Bet sniegotajā 6. decembra vakarā bordesholmieši satikās ar draugiem no Ķekavas-Bordesholmas sadraudzības biedrības. Svinīgajā vakara viesi vienojās kopīgās dziesmās ar atraktīvā novadnieka Ērika Graubela  muzikālo ansambli un sirsnīgi pateicās par kopīgo sadraudzību 20 gadu garumā. Īpašs pārsteigums visiem klātesošajiem bija ciemiņu sarūpētā grāmata par 20 gadu sadraudzības svinībām šovasar Latvijā.

 

Sveicot viesus, Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valsts Variks uzsvēra, ka šo gadu laikā veiksmīgi ir īstenoti vairāki gan Ķekavai, gan Bordesholmai nozīmīgi sadraudzības projekti. Apliecinājums tam ir ne tikai Sadraudzības pulkstenis, kas tika atklāts šogad Ķekavā, bet arī šis brīnišķīgais vakars, kurā var sajust patiešām pozitīvas emocijas un īstu savstarpēju draudzību.

 

Sabiedrisko attiecību

un konsultatīvā atbalsta daļa

09.12.2013.

  Drukāt