Koncerts Artas Teivānes atbalstam

Piektdien, 13.decembrī plkst. 19.00, Doles Tautas namā notiks Ziemassvētku labdarības koncerts "Par sapņiem, kas piepildās" Artas Teivānes atbalstam.



Koncerts norisināsies īpaši patīkamā un sirsnīgā gaisotnē kopā ar Jāni Šipkēvicu, The Capybaras, Kārli Būmeisteru (Kaža), Iru Krauju, Elitu Patmalnieci, Ingu Lagzdiņu, Arni Eltermani, Ievu Graudiņu, Zani un Kristu Sniķerēm, Andri Bumbieri, Antru un Noru Martinsonēm, Vitoldu Krieviņu un Lindu Vaškevicu.



Arta Teivāne ir talantīga meitene ar sapni iegūt starptautiski atzītu izglītību mākslā. Smaga fiziska slimība viņai liedz iespēju apgūt izglītību klātienē, taču cīnoties par sava sapņa īstenošanu, Arta ir iestājusies datordizaina  tālmācības studijās Amerikā un pašlaik sekmīgi  studē jau otrajā kursā, saņemot arī stipendiju. Studijas ir sarežģītas, pasniedzēji prasīgi, bet Arta smeļoties iedvesmu no mūzikas, austrumu kultūrām un ģimenes, mērķtiecīgi piepilda savu sapni. Tomēr, lielā mācību maksa draud pārtraukt šī sapņa īstenošanos.



Visi kopā, atsaucoties, mēs varam palīdzēt noturēt Artas sapni par tālmācības studijām Amerikā!



Ziedot Artas mācībām iespējams koncertā un līdz 15.janvārim Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras struktūrvienībās, kā arī „Latvijas Bērnu fonda” kontā A/S SEB banka LV42 UNLA 0002 0007 07402 ar norādi - Artas Teivānes mācību maksa.



Intervija ar jauno mākslinieci, pozitīvi apņēmīgo Artu Teivāni pieejama ŠEIT.

 

Ķekavas novada pašvaldība

11.12.2013.

  Drukāt