Pļavniekkalna sākumskola pieņemta ekspluatācijā, bērni skolā atgriežas pēc ziemas brīvlaika

 

 

Veicot nepieciešamos pasākumus, Pļavniekkalna sākumskola ir pieņemta ekspluatācijā. Līdz ar to bērni mācības varēs atsākt 6. janvārī - pēc skolēnu ziemas brīvdienām.

 

Kā norāda pieņemšanas ekspluatācijā komisija, saskaņā ar skolas renovācijas projektu ir izpildīti visi nepieciešamie darbi, kā arī saņemti atzinumi no atbildīgajām institūcijām – Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Veselības inspekcijas un Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas.

 

Šajās nedēļās ir veikti bojāto griestu apmetuma remontdarbi, uzstādītas nepieciešamās ugunsdrošās durvis un pēc uzņēmuma „Komunālprojekts” būvekspertu, kas veica skolas tehnisko apsekošanu, ieteikumiem - marķēti sliekšņi ar dzeltenmelnu svītrojumu.

 

Pēc eksperta norādījumiem vasarā plānots veikt atsevišķus uzlabojumus, tostarp, lai sakārtotu lietusūdens sistēmu un nostiprinātu kāpnes.

 

Bērnu vecāki par mācību atsākšanos informāciju saņems portālā e-klase.lv, telefoniski, ar īsziņu starpniecību un pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv.

 

Ķekavas novada pašvaldība

21.12.2013.

 

  Drukāt