Pašvaldība aicina bijušās dārzkopības „Titurga II kārta” teritorijā esošo zemes īpašniekus uz sanāksmi

Tā kā daļa bijušās dārzkopības teritorijā esošo nekustamo īpašumu īpašnieku ir izteikuši vēlmi teritorijā veicināt dzīvojamo apbūvi, Ķekavas novada pašvaldības Telpiskās plānošanas daļa aicina uz sanāksmi, lai noskaidrotu attīstības redzējumus minētajā teritorijā un informētu par darbībām, kas būtu veicamas.

 

 

Saskaņā ar spēkā esošo Ķekavas novada Baložu pilsētas plānojumu 2008.-2020. gadam teritoriju būtu iespējams attīstīt kā dzīvojamās apbūves teritoriju, pirms tam veicot kompleksus izpētes un projektēšanas darbus.

 

 

Baložu pilsētas dārzkopība „Titurga II kārta” aizņem aptuveni 16,5 hektārus lielu platību, kurā atrodas 179 nekustamie īpašumi, kas šobrīd tiek izmantoti mazdārziņu iekopšanai bez apbūves tiesībām. Minētajā teritorijā atrodas Ievu, Jāņu, Jurģu, Katrīnas, Odu, Uguns, Ūsiņa, Valentīnas ielas un daļa no Dzelzs ielas.

 

Sanāksme notiks 2014. gada 30. janvārī plkst. 18.00 Baložu pilsētas kultūras namā, Skolas ielā 4, Baložos.

 

Papildus informācijas iegūšanai sazināties ar  Ķekavas novada pašvaldības Telpiskās plānošanas daļas vadītāju Juri Križanovski, tālrunis – 67936031, e-pasts juris.krizanovskis@kekava.lv.

 

Ķekavas novada pašvaldība

27.12.2013.

 

  Drukāt