Barikāžu atceres pasākums

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs aicina ikvienu Ķekavas novada iedzīvotāju 20.janvārī plkst. 19.00 pievienoties barikāžu atceres brīdī pie ugunskura, kas tiks degts pie Baložu pilsētas pārvaldes ēkas. Pulcēsimies, lai pieminētu 1991.gada barikāžu dienu notikmus un dalībniekus.

 

 

Lai rosinātu novada jauniešu interesi par Barikāžu laiku Latvijā, tā laika noskaņu sabiedrībā, kā arī izkoptu spēju literāri atspoguļot iegūto informāciju, Ķekavas novada Jaunatnes Iniciatīvu centrs sadarbībā ar Ķekavas novada vidusskolām un Nacionālās apvienības “Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai / LNNK” Ķekavas nodaļu, rīko Ķekavas novada jauniešu literāro darbu konkursu ”MANAS ĢIMENES BARIKĀŽU LAIKA ATMIŅAS”.

 

 Konkursā aicināti piedalīties Baložu vidusskolas un Ķekavas vidusskolas 10. – 12.klašu skolēni. Nolikumu iespējams lejuplādēt šeit.

 

Tāpat visas Ķekavas novada skolas tiek aicinātas piedalīties barikāžu laika piemiņai veltītā akcijā, veidojot iekštelpu vai āra telpas vides objektu, izmantojot tam īpaši paredzētus statīvus.

 

Santa Auziņa - Stucere

07.01.2014.

 

  Drukāt