Senioru padome "Polārblāzma" tiekas Mellupos

8.janvārī Mellupu sociālajā centrā pulcējās pensionāru biedrības "Polārblāzma" padome, lai pārrunātu aktualitātes un diskutētu par 2014. gada plāniem. Bija ieradušies pavisam 23 pārstāvji no katras Ķekavas novada apdzīvotās vietas.

 

Tikšanās ievadā klātesošos Jaunajā gadā sveica biedrības „Polārblāzma” valdes priekšsēdētāja Ludmila Petruša un valdes loceklis Juris Krūmiņš. Tāpat tika sumināti aizvadītā mēneša jubilāri.

 

Pievēršoties 2014. gada aktualitātēm, J.Krūmiņš akcentēja šī brīža svarīgāko darbu – budžeta plānošanas procesu un pāreju uz eiro. Izmaiņas šajā gadā skars arī pensionāru biedrību. Tomēr, lai arī šī gada budžets, salīdzinot ar iepriekšējo periodu, tiek samazināts, esošo līdzekļu ietvaros „Polārblāzmas” padome jau plāno pasākumus, seminārus, tikšanās, braucienus.

 

Neraugoties uz cienījamo vecumu, „Polārblāzmas” biedri turpina būt aktīvi – viņi regulāri tiekas, iesaistās pašvaldības darbā, tiekas ar politiķiem, apgūst jaunas prasmes, apmeklē kultūras pasākumus, nodarbojas ar sportu un ceļo.

 

Pensionāru biedrība „Polārblāzma” aicina savā pulkā jaunus biedrus. Pieteikties var katru ceturtdienu Ķekavas kultūras namā no 11-13. Informācija par plānotajiem pasākumiem pieejama laikrakstā „Ķekavas novads” un interneta vietnē www.kekavasnovads.lv.

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

09.01.2014. 

  Drukāt