Ķekavas novada izglītības iestāžu vadītāji tiekas ar citu Pierīgas novadu kolēģiem

 

9.janvārī Ķekavas novada izglītības iestāžu vadītāji un pašvaldības pārstāvji viesojās Ikšķilē, lai piedalītos reģiona vispārējās pirmsskolas, pamata un vidējās, kā arī profesionālās ievirzes izglītības iestāžu vadītāju pieredzes apmaiņas seminārā. Kopā ar kolēģiem no Ikšķiles, Salaspils, Siguldas, Carnikavas un Olaines novadiem tika pārrunātas aktualitātes un izglītības jomā.

 

 

Pasākumā piedalījās pārstāves no Izglītības kvalitātes valsts dienesta (IKVD) – Kvalitātes novērtēšanas departamenta direktore Kristīne Strūberga klātesošos iepazīstināja ar izglītības iestāžu, eksaminācijas centru un vispārējās un profesionālās izglītības programmu akreditācijas kārtību, kā arī stāstīja par izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanas sistēmu valstī, savukārt IKVD Licencēšanas un reģistru departamenta direktore Andra Šenberga iepazīstināja ar aktualitātēm izglītības programmu licencēšanā.

 

Vēlāk semināra dalībnieki dalījās darbam grupās, lai detalizētāk runātu par jautājumiem, kas specifiski pirmsskolas, pamata, vidējās vai profesionālās ievirzes mācību iestāžu darbā un vadīšanā. Tāpat tikšanās dalībniekiem bija iespēja apskatīt Ikšķiles izglītības iestādes, tostarp šajā mācību gadā atklāto Ikšķiles mūzikas un mākslas skolu.

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

10.01.2014.

foto: www.ogrenet.lv

 

  Drukāt